Soğuk yağ filtresi

Doğanın hazinesi yağları korur, gereksiz kalıntıları ayırır

TYF serisi Toper soğuk yağ filtresi istenmeyen rezidü ve vaksları en doğal yöntemle ve soğuk sistemle uzaklaştırarak en iyi kalite yağ elde edilmesini sağlıyor.

Toper soğuk yağ filtreleri esansiyel yağ üretimi, yenilebilir değerli yağ üretimi, parfüm endüstrisi ve kimya endüstrisinde yaygın olarak kullanılıyor.

 

Standart özellikler

  • Mümkün olan en yüksek verim
  • Çok yüksek çıktı kalitesi
  • Uçucu yağ içeriğini koruma
  • Kullanım ve bakım kolaylığı
  • Optimum güç tüketimi
  • Gerçek soğuk proses
 

Esansiyel / değerli yağ filtrasyonu

  • Baharat yağları (tarçın, karabiber, biber, yalancı safran, kişniş, Karaman kimyonu vb.)
  • Hububat ve bakliyat yağları (Soya, mısır, bakla vb.)
  • Kozmetik yağlar (badem, okaliptüs, avokado, hodan, nane, sedir, limon vb.)
  • Meyva ve çekirdek yağları (yaban mersini, kayın, kuşburnu, ahududu, mürver, frenk üzümü, çarkıfelek vb.)
  • Çiçek ve tohum yağları (hintyağı bitkisi, ısırgan otu, çörek otu, aynısafa çiçeği, sütleğen, kenevir, kereviz, havuç, eşek otu, kene otu, hardal, domates vb.)
  • Ceviz yağları (ceviz, hindistan cevizi, baladur (kaju) cevizi, Brezilya cevizi vb.)

Yenilebilir / sofralık yağ filtreleme

  • susam
  • kanola
  • ayçiçeği
  • fındık
  • Antep fıstığı
  • pamuk
  • haşhaş
  • keten
  • kabak çekirdeği
 
Toper soğuk yağ filtresi teknik çizim

Teknik çizim, ürün grubunun özelliklerini temsil eden genel bir çizimdir. Seçtiğiniz modelin tam teknik çizimi için lütfer Toper’e başvurunuz.

Standart renk seçenekleri
  • Canlı Kırmızı
  • Orman Yeşili
  • Kahverengi
  • Siyah
isteğe bağlı renk seçenekleri

RAL ve diğer renk kartelalarından geniş opsiyonel renk seçenekleri mevcuttur.

TBP Serisi

  TYF 100
Filtrasyon kapasitesi (l/h) 100 (*)
Boyutlar (G-Y-D) cm 74 x 125 x 149
Ağırlık (kg) 254
Voltaj 220 - 380 - 415V
Frekans 50 - 60 Hz
Güç tüketimi (kW/sa) 0.75 (trifaze)
Güç gereksinimi (A) 5.5 (trifaze)
Standartlar MD 2006/42/EC, LVD 2006/95/EC, EN 291-1:1991, EN 292-2:1995, EN 294:1992, EN 6020-1:1997, EN 1050:1996
* = Not Çıkış kapasitesi, sıkılan ürünün yağ ve nem oranına göre değişebilir.